icon-cookies
Šioje svetainėje naudojame slapukus siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, analizuoti svetainės naudojimą ir optimizuoti naršymo patirtį. Spustelėję mygtuką „Sutinku“, jūs patvirtinate, kad sutinkate su visų slapukų naudojimu šioje svetainėje. Jei norite atšaukti arba pakeisti savo sutikimus, prašome apsilankyti slapukų valdymo puslapyje.

Išvyka į STEAM centrą

2024 m. gegužės 27 d. Šiaulių STEAM centre II-III g klasių mokinių grupė (chemijos mokytoja metodininkė Giedrė Karčauskienė)  atliko tiriamąjį darbą  „Tyrinėjame maisto kokybę: gliukozė vaisiuose ir daržovėse“. Mokiniai gilino supratimą apie angliavandenių naudą ir žalą organizmui, apie angliavandenių redukuojančias savybes, sužinojo tyrimo metodus, kuriuos reikia taikyti gliukozės kiekiui nustatyti.

Autorius:
Daiva Hinz

Nuotraukos:
Giedrė Karčauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas