icon-cookies
Šioje svetainėje naudojame slapukus siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, analizuoti svetainės naudojimą ir optimizuoti naršymo patirtį. Spustelėję mygtuką „Sutinku“, jūs patvirtinate, kad sutinkate su visų slapukų naudojimu šioje svetainėje. Jei norite atšaukti arba pakeisti savo sutikimus, prašome apsilankyti slapukų valdymo puslapyje.

Išvyka į STEAM centrą

Birželio 6 d. II-III klasių mokinių grupė vyko į Šiaulių STEAM centrą ir atliko tiriamąjį darbą „Tiriame maisto kokybę: medaus rūgštingumo nustatymas ir elektringosios dalelės“. Mokiniai tyrinėjo kelių rūšių medų, mokėsi taikyti Vernier analysis programą, nes naudojo pH, kalcio jonų, oksidacijos-redukcijos potencialo matuoklius. Praplėtė žinias apie medaus kokybės vertinimo rodiklius bei šių rodiklių priklausomybę nuo metų laiko, augalų, iš kurių bitės renka nektarą.

Autorius:
Giedrė Karčauskienė

Nuotraukos:
Giedrė Karčauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas